KARS Haber Girişi : 21 Ocak 2021 21:08

AGD Kadın Kollarından E-Kış Etkinlikleri

AGD Kadın Kollarından E-Kış Etkinlikleri
AGD Kadın Kollarından E-Kış Etkinlikleri KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AGD Kadın Kollarından E-Kış Etkinlikleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Pandemi sürecinde hızını kesmeden çalışmalarına online devam eden AGD Kadın Kolları, kış etkinlikleriyle de öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor.

KIŞ ETKİNLİKLERİ BU YIL ONLİNE

Her yıl ara tatilde düzenlenen kış etkinlikleri bu yılda geliştirilen faaliyetlerle devam ediyor. AGD Kadın Kolları Ortaokul ve Lise Komisyonlarının düzenlemiş olduğu etkinlikler içerisinde hem temel dini bilgiler pekiştiriliyor hem de sosyal etkinlikler yer alıyor. Online olarak gerçekleştirilecek olan “E- Kış Etkinlikleri’nde örnek şahsiyetler, sosyal faaliyetler, atölye çalışmaları, film ve kitap kritikleri gibi eğitimler olacak.  Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs'ta gerçekleşecek E-Kış Etkinliklerine kayıtlar  http://www.agdkadinkollari.com/ sitesinden yapılabilecek.

KÜÇÜK: “ÜRETKENLİĞİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

Yoğun emeklerle hazırladıkları etkinliklerin öğrencilerle buluşmasını bekleyen AGD Kadın Kolları Başkanı Merve Aydın Küçük, “E-Kış Etkinlikleriyle pandemi sürecinin öğrenciler üzerinde oluşturduğu sıkıntı ve stresini dağıtmayı, öğrencinin sosyalleşmesini ve üretkenliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencinin doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayıran şuurlu bir genç olması için yetiştirmeyi hedefliyoruz.” diye ifade etti.

TÜM TÜRKİYE’DE DÜZENLENECEK

Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs'ta ara tatilde düzenlenecek olan E- Kış Etkinliklerine kayıtlar  http://www.agdkadinkollari.com/adresinden alınmaya başlandı. Her ilde şubelerin düzenlemiş olduğu Kış Etkinliklere Son Başvuru tarihi 24 Ocak olacak.

AGD Kadın Kolları E-Kış Etkinlikleri'nde lise ve ortaokul öğrencilerine maddi manevi sorumluluk ve farkındalıklar yüklüyor.  Etkinlikler kapsamında tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi bireylerin yetiştirilmesi hedefleniyor.  Kayıtların  http://www.agdkadinkollari.com/ sitesinden alınacağı E-Kış Etkinlikleri 24 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında Tüm Türkiye'de yapılacak.

ARA TATİLİNİZİ VERİMLİ GEÇİRİN

AGD'nin E-Kış Etkinlikleri kış tatili döneminde ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olurken, E-Kış Etkinlikleri’nde ilmihal, akaid, adabı muaşeret, örnek şahsiyetler, sosyal kültürel faaliyetler ve teknolojik faaliyetlerin içerisinde olduğu öğrencinin, eğlenirken öğrendiği tatil dönemini verimli geçirdiği bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 24 OCAK

E-Kış Etkinlikleri'yle ortaokul ve lise öğrencilerini bir araya getirecek olan AGD Kadın Kolları, öğrencilere milli ve manevi farkındalığı arttırmaya yönelik etkinliklerle gençlerle buluşacak. E-Kış Etkinliklerine son başvuru tarihi 24 Ocak olarak duyuruldu.

Öğrenciler  http://www.agdkadinkollari.com/ adresine girip kayıt yaparak katılabilecekler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.