SİYASET Haber Girişi : 25 Nisan 2023 01:05

AK Parti Adaylarının KATSO Ziyareti

AK Parti Adaylarının KATSO Ziyareti
AK Parti Adaylarının KATSO Ziyareti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Adaylarının KATSO Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ak Parti Kars Milletvekili Adayları Adem Çalkın ve Yunus Kılıç ile parti teşkilatı üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KATSO) ziyaret ettiler.

Ziyarete Kars TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun yanı sıra Meclis Başkanı İdris Acay, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de katılım sağladı.

Ziyarette konuşan KArs TSO Yönetim Kurulu Başkanı Alibeyoğlu, “14 Mayıs seçimleri ülkemiz ve milletimiz için büyük önem arz ediyor. Kars’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçimlerde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, "Sosyal hayatın en önemli unsurlarından biri olan Sivil Toplum Kuruluşları, partimiz tarafından her zaman ön planda tutulmuş ve önemsenmiştir. Bizlerde bu çerçevede STK'ları önemsiyoruz ve görüşlerine değer veriyoruz. "açıklamasını yaptı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Yunus Kılıç, "Karsımızın en önemli STK’sı olan KATSO Başkanımızın verdiği tavsiyeler, görüşler ve öneriler için kendisine teşekkür ederim. Hep birlikte gerek çiftçimizin gerek sanayicimizin gerekse esnafımızın yüzünü güldürecek, proje ve çalışmaları 14 Mayıs'ın sonrasında hayata geçireceğiz. Değerli başkanlarımız da en büyük paydaşlarımız olacaktır. Hepsine ilgileri ve nezaketleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.