GÜNCEL Haber Girişi : 03 Şubat 2019 20:55

AK Parti Akyaka SKM açılışı yapıldı

AK Parti Akyaka SKM açılışı yapıldı
Kars’ın Akyaka ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

AK Parti Akyaka SKM açılışı yapıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Akyaka ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Kars Milletvekili / Ak Parti MKYK üyesi / 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Akyaka Belediye Başkan Adayı Ergüder Toptaş’ın katıldığı açılış, kalabalık bir katılımla yapıldı.

SKM önünde vekilleri ve il başkanını bekleyen partililer ellerindeki Türk bayraklarıyla alanı doldurdular. Sloganlar atan, ıslık çalan partililer vekillerin ve il başkanının gelmesiyle coşkuyu artırdılar. Arslan, Kılıç ve Çalkın kalabalık arasında SKM önüne güçlükle gelebildi.

Burada yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek SKM’nin açılışı yapıldı.

Vekiller ve İl Başkanı daha sonra Kaymakamı ziyaret ettiler ardından da AK Parti Akyaka Belediye Başkan Adayı Ergüder Toptaş, Akyaka AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bulut, Kadın Kolları Başkanı Mihrican Erdağ, il genel meclis üyesi aday adayları Mehmet Erdağ, Fuat Aslan, Memet Yumukoğlu ile birlikte Demirkent Köyü’nde taziye ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.