SİYASET Haber Girişi : 24 Ekim 2019 20:04

AK Parti’de Çalkın ve Sancar El Ele Hizmete

AK Parti’de Çalkın ve Sancar El Ele Hizmete
AK Parti il teşkilatında uzun yıllardır önemli görevlerde bulunan Muammer Sancar, yeni görev aldığı Merkez İlçe Başkanlığında da işe hızlı başladı
AK Parti’de Çalkın ve Sancar El Ele Hizmete

AK Parti’de Çalkın ve Sancar El Ele Hizmete

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti il teşkilatında uzun yıllardır önemli görevlerde bulunan Muammer Sancar, yeni görev aldığı Merkez İlçe Başkanlığında da işe hızlı başladı. İl Başkanı Adem Çalkın ile koordineli bir şekilde çalışan Sancar, dur durak bilmeden merkez ilçenin etkinliğini ortaya koyuyor.

İş ve yöneticilik alanında üstün başarılara imza atan Muammer Sancar, aynı başarısını siyasette de gösterdi. Uzun yıllardır AK Parti teşkilatında aktif görevlerde bulunan Sancar, bu başarılarını şimdi de Merkez İlçe Başkanlığında gösteriyor.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve parti yönetimiyle istişare içinde çalışan Sancar’ın merkez ilçe başkanı olması ilçe, mahalle ve köy temsilciliklerinde de memnuniyetle karşılandı.

Sancar şimdiden tüm teşkilat mensuplarıyla birebir görüşmeler yaptı. Bununla da yetinmeyerek ilçe ve köy ziyaretlerini aksatmadan yürüttüğü gibi zaman zaman toplantılar yapıyor.

Sancar aynı zamanda da Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın il ve ilçelerdeki yatırım ziyaretlerine eşlik ediyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.