GÜNCEL Haber Girişi : 12 Mart 2018 11:33

AK Parti’den Şeker’e ziyaret

AK Parti’den Şeker’e ziyaret
AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Yıldız ve parti yönetimiyle birlikte Kars Şeker Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Fabrika Müdürü İbrahim Yıldız ve Şeker İş Sendikası Başkanı Yaver Kop’un karşıladığı AK Parti

AK Parti’den Şeker’e ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Yıldız ve parti yönetimiyle birlikte Kars Şeker Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Fabrika Müdürü İbrahim Yıldız ve Şeker İş Sendikası Başkanı Yaver Kop’un karşıladığı AK Parti heyeti Şeker Fabrikası’nın son duruyla ilgili görüşme yaptılar.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kars Şeker Fabrikası kurulduğu 1993 yılından beri defalarca kapanma noktasına gelmiş, yıldan yıla pancar üretimi azalarak çok zor günler yaşamıştır. Ama bugün başta sayın bakanımız olmak üzere AK Parti milletvekilimiz ve AK Parti il teşkilatının olağanüstü çabaları ve girişimleri sayesinde tarihinin en büyük yatırımlarını almış tır. Bu yatırımlar ; Fueloilli eski miadi dolmuş buhar kazanları yerine iki adet 25 bin tonluk bir adet 17 bin tonluk üç adet son teknoloji doğalgazlı çevre dostu buhar kazanı alımı gerçekleşmiştir. Aynı zamanda Kazan dairesi binası nın yeniden inşaası, rafineri soğutma kulesinin yeni ve modern soğutma sistemleri ile değişimi için gerekli ödenek alınmış, fabrika atık sularının arıtılması için yeni bir tesisin yapımı ve fabrika içinde üretim maliyetlerini düşürecek teknolojik yeniliklerin yapımı için gerekli ödeneğin alınması konusuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.