BÖLGE Haber Girişi : 06 Şubat 2024 22:30

AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Adem Çelebi

AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Adem Çelebi
AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Adem Çelebi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Adem Çelebi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Oltu’dan aday gösterdiği evli ve 3 çocuk babası İnşaat Mühendisi Adem Çelebi, seçim çalışmalarına devam ediyor.

15.10.1981'de Oltu/Erzurum'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Oltu'da tamamladıktan sonra 2006'da Denizli Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Askerlik görevimi 2009'da Sivas'ta tamamladım. Evli ve üç çocuk babasıyım. İnşaat sektöründe Karabük merkezli bir firma olan bir inşaat firmasında Proje Müdürü olarak iş hayatına başladım. Tarihi Eser Restorasyonu ve Çelik Yapılar konusunda Türkiye çapında birçok projeyi yönettim.

Türkiye’de bir ilk olan “Cam Seyir Terası” projesi tarfımdan tasarlanmış olup bir çok mühendislik fakültesinden onay almıştır. Bu projeyi ilk olarak Safranbolu’da uyguladık daha sonrasında ise Türkiye genelinde birçok bölgede uygulamalarımızı gerçekleştirdik.

2010 yılında kurduğum mühendislik firması aracılığıyla, özellikle Oltu'da ve farklı yerlerde Kalkınma Ajansları ve Avrupa Birliği Hibe Fonları'ndan destek alarak birçok projeyi hayata geçirdim. 2015 yılında Karabük İl Özel İdaresi'nde sözleşme karşılığı mühendis olarak görev yaptım. Bu süreçte Karabük ilinde birçok önemli projenin koordinatörlüğünü üstlendim.

2019'dan itibaren, Oltu Organize Sanayi Bölgesi'nin aktif olarak çalışması için çaba sarf ediyorum. Oltu OSB'de 11 fabrikanınkurulması ve bölgede istihdam sağlanması için çalıştım. Mevcut projelerle yaklaşık 500 kişiye iş imkânı sağladık ve yeni projelerle bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz.

Karabük Türk Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmekteyim.

Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunmak ve Oltu'da bu kutlu yürüyüşe liderlik etmek için çalışmaya devam ediyorum.

(BA-BA-S) ERZURUM / OLTU (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.