GÜNCEL Haber Girişi : 07 Nisan 2018 16:45

Akredite olmanın önemi

Akredite olmanın önemi
IĞDIR TİCARET BORSASI AKREDİTE OLDU

Akredite olmanın önemi

KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

IĞDIR TİCARET BORSASI AKREDİTE OLDU

Iğdır Ticaret Borsası heyetinin de katıldığı ve 28 Mart 2018 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu – YOİKK 2017-2018 Faaliyetleri Lansman Toplantısının devamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda 13. Dönem TOBB Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi Sertifika Töreni yapıldı.

TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmasını yaptığı ve Nefes Kredisi ile ilgili olarak da 31 Mart 2018 cumartesi günü protokolün imzalanacağını ve önümüzdeki haftadan itibaren, düşük faizli kredinin üyelerimize kullandırılacağını belirtti. Konuşmaların ardından düzenlenen törende, 96 Oda-Borsa ilk kez veya belge yenilemek suretiyle Akreditasyon Sertifikalarını teslim aldılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim METE’den Akreditasyon Sertifikası ile Plaketlerini teslim aldılar. Böylelikle Iğdır Ticaret

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.