KARS Düzenleme Tarihi : 23 Ekim 2020 22:27 Haber Girişi : 23 Ekim 2020 22:28

Akyaka’da yol ve kaldırım çalışmaları

Akyaka’da yol ve kaldırım çalışmaları
Akyaka’da yol ve kaldırım çalışmaları KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Akyaka’da yol ve kaldırım çalışmaları

Akyaka’da yol ve kaldırım çalışmaları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Akyaka İlçesi’nde yapımı süren yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, ilçenin daha yaşanabilir olması, halkın daha rahat etmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, yayaların ulaşım konforunu artırmak için şehir genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Ergüder Toptaş, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Belediye olarak üst ve alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Eskimiş veya bozulmuş yol ve kaldırımların da yenilenmesini yapıyoruz. Mahallelerde devam eden kaldırım çalışmasının bitmesinden hemen sonra diğer sokaklara gireceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Toptaş ayrıca, “Belediye Başkanlığımızca İlçemizde Bulunan Cadde ve Sokak Yollarının Eksik Kalan Kısımları Kilitli Parke Taşı Yapımıyla Tamamlanıyor. Desteklerinden Dolayı İlimiz Milletvekili

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ak Parti MKYK Üyesi Sayın Ahmet ARSLAN’a ,İlimiz Milletvekili Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Sayın Yunus KILIÇ'a, İl Başkanımız Sayın Adem ÇALKIN'a İlçemiz Halkı ve Kendi Adıma Teşekkür Ederim. Durmak Yok Yola Devam.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.