KADIN Haber Girişi : 18 Mayıs 2018 21:49

Akyaka Pedal Çeviriyor

Akyaka Pedal Çeviriyor
Akyaka 70.Yıl Hüseyin Öztürk Ortaokulu ve Merkez Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Akyaka ilçesine bağlı, 6 kilometre uzaklıktaki Kayaköprü köyüne bisiklet ile gezi düzenlediler.

Akyaka Pedal Çeviriyor

KAFKAS HABER AJANSI

Akyaka 70.Yıl Hüseyin Öztürk Ortaokulu ve Merkez Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Akyaka ilçesine bağlı, 6 kilometre uzaklıktaki Kayaköprü köyüne bisiklet ile gezi düzenlediler. Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde öğrenciler okul bahçesinden bisikletleri ile çıkış yaptılar. Öğrenci ve öğretmenlerin bisiklet ile köye ulaşmaları yarım saat kadar sürdü. Köyün hemen yanındaki yeşillik alanda güzel bir piknik alanı kuruldu. Bu alanda iki okulun öğrencileri futbol, doğa yürüyüşü, uçurtma ve yarış parkurunda etkinliklerini gerçekleştirdiler. Spor etkinliklerinden sonra öğrenciler okullarından getirdikleri kitapları okudular daha sonra öğrenciler birbirleriyle satranç turnuvası düzenlediler. Akyaka’da bundan sonraki yıllarda uygulanması istenilen etkinlikte öğrenciler derslerin stresini atarak eğlenmiş olarak evlerine dönüş yaptılar.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.