SİYASET Haber Girişi : 26 Mart 2023 12:51

Ali Sağlam MHP Kars Milletvekili A. Adayı

Ali Sağlam MHP Kars Milletvekili A. Adayı
Ali Sağlam MHP Kars Milletvekili A. Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ali Sağlam MHP Kars Milletvekili A. Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

MHP Kars teşkilatında lise yıllarından başlayan Milliyetçi, ülkücü bir geçmişe sahip olan Ali Sağlam Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili A. Adayı oldu.

“Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız” sloganıyla yola çıkan, İstanbul'da birçok alanda ticaret yapan İşadamı Ali Sağlam, 39 yıldır teşkilat içinde olduğundan teşkilatı ve teşkilatçılığı çok iyi bilen isim olarak öne çıkıyor.

Ticari ve siyasi hayatındaki başarıları, bilgi ve birikimiyle adından söz ettiren Sağlam, Kars’ın yatırım alanındaki ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini söyledi. Kars’ın istihdam, eğitim, tarım ve hayvancılıktaki gelişmişliğinin önünü açmak, yeniliklerle Kars’ın başarı çıtasını yükseltmek için hazır olduklarını da belirterek, “Sevdamız Kars, hedefimiz gelişmiş bir Kars’tır. Donanımlı kadrolarımızla Kars’ımızın yarınlarına ışık olmaya geliyoruz” dedi.

ALİ SAĞLAM KİMDİR?

1983 yılında Kars Sarıkamış ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Sarıkamış’ta, üniversite tahsilini İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı.

Ali Sağlam evli ve 3 çocuk babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.