GÜNCEL Haber Girişi : 02 Kasım 2018 08:56

Alper Tunga Kılıç’tan AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit’e iadei ziyaret

Alper Tunga Kılıç’tan AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit’e iadei ziyaret
AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, geçtiğimiz hafta ziyaret programları kapsamında Alper Tunga Kılıç’ı da ziyaret ederek İstanbul’da önemli bir buluşma gerçekleştirmişti. Bu ziyaret sonrasında Alper Tunga Kılıç da dün Ankara’da AK Ocaklar Derne

Alper Tunga Kılıç’tan AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit’e iadei ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, geçtiğimiz hafta ziyaret programları kapsamında Alper Tunga Kılıç’ı da ziyaret ederek İstanbul’da önemli bir buluşma gerçekleştirmişti. Bu ziyaret sonrasında Alper Tunga Kılıç da dün Ankara’da AK Ocaklar Derneği Genel Merkezinde Genel Başkan Hakan Yigit’e iadei ziyarette bulundu.

Kılıç, yapılan ziyaret sonrası AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit ve Türkiye’nin bir çok ilinde bulunan dernek mensupları ve yöneticileri memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kılıç, “Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Sayın Hakan Yiğit Bizleri Çok Kıymetli Ve Değerli Bir Şekilde Ağırlamış Ocaklarında Misafir Etmişlerdir.” dedi.

Ziyaret Sonrasında Alper Tunga Kılı’ la KAFKAS HABER AJANSI olarak yapmış olduğumuz röportajda ziyarete ilişkin detayları ayrıca duygu ve düşüncelerini aldığımız Alper Tunga Kılıç; ocak kültürüne yabancı olmadığını dile getirdi.

Ocakların her zaman sıcak samimi ve gerçek dava adamlarıyla yaşadığını ve büyüdüğünü iki yüzlü siyasetin ocaklarda olmadığını ve yıllar sonra yine bir ocakta çay içmenin ve samimi duyguları gerçek vatan evlatlarıyla bir arada paylaşmanın vermiş olduğu aşk ve mutluluğun tarifsiz bir duygu olduğunu anlattı.

Aynı samimi duyguları yıllarca ülkü ocaklarında da yaşadığını belirten Alper Tunga Kılıç, “AK Ocakların ve mensubu olan gönül erlerinin de tıpkı ülkü ocakları gibi bu ülke için bedel ödediğini canlar verdiğini, şehitler ve gazileriyle bu ülke için daha nice bedelleri ödemeye hazır olduklarını gördük. “Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, egesinden akdenizine Türkiye’nin dört bir yanında koca koca yürekli dava erlerinin ocağında çay içmek bizim için bir şereftir, bir onurdur” şeklinde konuştu.

Kılıç, ziyaretten duydukları memnuniyeti aktardı ve Ak Ocaklar ailesi ve gönül erlerine teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.