SON DAKİKA Haber Girişi : 30 Mayıs 2019 07:02

Arpaçay Belediye Başkanına köpek saldırdı

Arpaçay Belediye Başkanına köpek saldırdı
Kars'ın AK Partili Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, bayram öncesi yardım faaliyetleri için geziye çıktığı mahallede bir köpeğin saldırısına uğradı.

Kolundan ve omzundan yaralanan Başkan Altay, hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahata çekildi.
Olay dün saat 18.00 sıralarında Yalınçayır Mahallesi’nde meydana geldi. Daireden çıktıktan sonra özel arabasıyla mahalleye giden Başkan Erçetin Altay, yardıma muhtaç bir aileye yardım malzemesi götürdü.

Yardım malzemelerini aileye teslim etmek için mahalle sakinleriyle birlikte evin bahçesine girdi. Ev sakinleri de karşılamaya çıktıklarında bir anda zincirini koparan köpek havlayarak başkana saldırdı. Neye uğradığını şaşıran başkan Altay, yüzünü korumaya çalıştı. Köpek bu defa başkanın kolunu ısırdı.

Köpekten kurtulmak için ayağıyla itmeye çalıştığı sırada dengesini kaybedip yere düşünce köpekte başkanın üstüne çullandı. Mahalle sakinleri saldırgan köpeği ayırmak için büyük çaba harcadı. Yaklaşık 5 dakika süren mücadelede köpek uzaklaştırıldı. Kolundan ve omzundan yaralanan başkanı mahalle sakinleri Arpaçay Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavisi yapılan başkan Altay, tetenoz ve kuduz aşısı yaptırdıktan sonra istirahat için evine geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.