GÜNCEL Haber Girişi : 12 Mart 2023 00:03

Arpaçay Belediyesi Adıyaman’ın Tut ilçesinde depremzedelerin gönlünde taht kurdu

Arpaçay Belediyesi Adıyaman’ın Tut ilçesinde depremzedelerin gönlünde taht kurdu
Arpaçay Belediyesi Adıyaman’ın Tut ilçesinde depremzedelerin gönlünde taht kurdu KAFKAS HABER AJANSI

Arpaçay Belediyesi Adıyaman’ın Tut ilçesinde depremzedelerin gönlünde taht kurdu

KAFKAS HABER AJANSI

Kars; ülkemizi yasa boğan asrın felaketi Maraş depreminin ardından yaptığı yardımlar, birlik ve beraberlik örnekleriyle ülkemizin gönlünde taht kurdu.

Arpaçay İlçesi de bugüne kadar ülkemizin her zorluğa düştüğü anda yüreklerindeki vatan sevgisini omuzlarında taşıyarak büyük bir sorumluluk örneği gösterdi.

Arpaçay Belediyesi de deprem olduğu andan itibaren bölgeye gönderilen yardımlar ve yaraların sarılması noktasındaki fedakarlığını ortaya koydu. İlçeden depremzedelere gönderilen ekmek, su, çeşitli gıda ve giysi malzemelerin yanında kışlık erzaklar noktasında da kurumlar ve vatandaşların da desteği ile bölgede bulundu.

Arpaçay Belediyesi Adıyaman’ın Tut ilçesinde de bugüne kadar önemli hizmetlerde bulundu. Belediye Başkanı Erçetin Altay da tüm bu hizmetlerin bizzat başında bulunarak hem koordine etti, hem çalıştı hem de bölgedeki eksikliklerin tespiti konusunda çalışma yaptı.

İlçeden son olarak yine bir minibüs dolusu yardım malzemesi Adıyaman ilenin Tut ilçesine götürüldü.

Burada Belediye tarafından kurulan mutfakta günlük yemek dağıtımları yapıldı. Başkan Erçetin Altay’ın da bizzat hizmetlerde yer aldığı bölgedeki depremzedelerin memnuniyeti de yüzlerine yansıdı. Çocuklara oyuncakların dağıtılması, boyama kitapları etkinliği, giysi ve ayakkabı dağıtımları gibi onlarca çeşit depremzedelerle buluşturuldu.

Başkan Erçetin Altay, erzakların deprem bölgesine getirilmesi, dağıtılması noktasında hizmette bulunan tüm personel ve gönüllülere, Arpaçay ilçe halkına, kurum ve kuruluşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Altay ayrıca, buluştuğu depremzedelere de geçmiş olsun dileklerinde bulunan hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.