KARS Haber Girişi : 18 Mart 2020 19:27

Arpaçay Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları

Arpaçay Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Arpaçay Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları
Arpaçay Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları

Arpaçay Belediyesinin Dezenfekte Çalışmaları

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Arpaçay Belediyesi’nin özel olarak oluşturduğu Dezenfeksiyon ekipleri, ilçenin dört bir yanını adeta abluka altına aldı.

Belediyenin dezenfeksiyon ekipleri, ilaçlama uygulamalarıyla vatandaşın takdirini kazanıyor. ATM’ler, kaldırımlar, belediye birimleri, kurum binaları tek tek dezenfekte ediliyor.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Erçetin Altay, Koronavirüs’e karşı alınması gereken tedbirlerin başında koruma ve korunmanın geldiğini belirterek, “Bu doğrultuda ilçe genelinde adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız. Ekiplerimiz ilçenin dört bir yanında gün boyu aralıksız bir şekilde dezenfeksiyon çalışması yapıyor” dedi.

Dezenfeksiyon ekiplerinin tam teçhizatlı olarak görev yaptığını kaydeden Başkan Altay,  halkın kullanımında olan alanların ilaçlanarak Koronavirüs’e karşı bir koruma kalkanı oluşturulduğunun altını çizdi.

Başkan Altay, “Bilindiği üzere Koronavirüs’ün dolaşımı noktasında en büyük riski ulaşım hizmetleri teşkil ediyor. Biz de bu manada tedbirlerimizi maksimum düzeye çıkartmış bulunuyoruz. Süreci inşallah birlikte atlatacak ve tedbirlerimizi kesinlikle elden bırakmayacağız” dedi.

Başkan Altay ayrıca, “Kovit-19 Virüsüne karşı Hükümetimizin ve Devletimizin almış olduğu tedbirlerle beraber Arpaçay belediyesi olarak da hem kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı için sn bakanımız Dr. Fahrettin Koca beyefendiye yetişmeye çalışıyoruz. Sağlıklı Türkiye için hep el ele” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.