KARS Düzenleme Tarihi : 09 Ekim 2020 23:12 Haber Girişi : 09 Ekim 2020 23:13

Arpaçay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi

Arpaçay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi
Arpaçay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Arpaçay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi Arpaçay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi

Arpaçay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkına Yeni Atatürk heykeli dikildi.

Arpaçay ilçesinin kardeş Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın destekleriyle ilçe merkezindeki 5 park ve meydandaki düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Alaaddin Avcı Parkı, Aylam Bebek Parkı, Aşıklar Parkı, Sağlık Parkı ve Atatürk Parkı’nda bir dizi yenilik çalışmaları yapıldı. Bir yıl önce başlanılan çalışmaların son aşamasına gelinirken bugün de Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı’na Atatürk’ün at üzerindeki heykeli dikildi.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Atatürk’ün at üstündeki heykelin meydana ayrı bir hava kattığını belirten Başkan Altay, düzenleme çalışmaların yakın zamanda tamamlanacağını ifade etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Haksızmıyız 10 Ekim 2020 12:37

    Arpaçaya yakışır başkanında emeğine sağlık ah başkan bi de yanındaki adam görünen menfaatçiler olmasa varya çok güzel olucak