KARS Haber Girişi : 06 Aralık 2021 22:47

Arpaçay’dan Cumhur Erkaya’ya tam destek açıklaması

Arpaçay’dan Cumhur Erkaya’ya tam destek açıklaması
Arpaçay’dan Cumhur Erkaya’ya tam destek açıklaması KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arpaçay’dan Cumhur Erkaya’ya tam destek açıklaması

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arpaçay Ziraat Odası Genel Sekreteri Cumhur Erkaya, Kars Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği başkan adaylığını açıkladı. Arpaçay; köylüsüyle, çiftçisiyle, muhtarlarla, muhalefetiyle, iktidarıyla ele ele “hep birlikte başkan adayımız Cumhur Erkaya” dedi.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Koç, CHP ilçe başkanı Kerem Ekinci ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Ömer Erkaya, Kars Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği başkan adaylığını açıklayan Cumhur Erkaya’ya tam destek açıklaması yaptılar.

Kars Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği başkan adayı Cumhur Erkaya burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada gerek belediye başkanım, gerek ilçe başkanlarım ve değerli 52 köy muhtarım ve kıymetli küçükbaş hayvan yetiştiricileri bana tam destek vererek beni çok onure ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bende sorumluluğumun farkındayım; üreticilerimizin beklentilerini ve sorunlarını biliyorum. Benim tüm çalışmalarım ve projelerim üreticilerimizin lehine olacaktır. Bilindiği üzere Kars, gerek büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde gerekse de küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde çok önemli bir konuma sahip. Merhum Süleyman Demirel’in dediği gibi ‘ben Kars hayvancılığını ot ve samana doyuramadım Kars bir ülkeyi ete doyurdu’ anlayışıyla yola çıktım. Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini ilimizde hak ettiği yere getirebilmek için canla ve başla çalışacağız. Ben buradan sizin aracılığınızla Kars ve ilçelerindeki bütün köylerimizde ki tüm küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin oylarını ve desteklerini istiyor, hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Koç, CHP ilçe başkanı Kerem Ekinci ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Ömer Erkaya da yaptıkları açıklamada ilçede önemli hizmetlerde bulunmuş, sosyal ve kültürel ilişkileri kuvvetli, çalışkan, bilgili ve donanımlı hemşehrileri Cumhur Erkaya’ya tam destek sözü verdiklerini açıkladılar.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.