KARS Düzenleme Tarihi : 03 Ekim 2020 23:04 Haber Girişi : 03 Ekim 2020 23:05

Arpaçay Halkı Can Azerbaycan İle Omuz Omuza

Arpaçay Halkı Can Azerbaycan İle Omuz Omuza
Arpaçay Halkı Can Azerbaycan İle Omuz Omuza KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Arpaçay Halkı Can Azerbaycan İle Omuz Omuza

Arpaçay Halkı Can Azerbaycan İle Omuz Omuza

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

ARPAÇAY BELEDİYESİ’NDEN AZERBAYCAN’A DESTEK AFİŞİ

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırıları sert bir dille kınadı. Başkan Altay, Azerbaycan’a destek için de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in samimi pozlarının bulunduğu dev afişi Belediye hizmet binasının girişine astı.

“İki Devlet Bir Millet” sloganının bulunduğu afişte “Arpaçay Halkı Can Azerbaycan İle Omuz Omuza” vurgusu yapıldı.

Başkan Erçetin Altay işgalci Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarının kabul edilemez olduğunu, uluslararası hukukun açık ihlali olan ve sivil kayıplara yol açan Ermeni saldırısını şiddetle kınadığını belirtti.

Başkan Altay ayrıca, Ermenistan’ın bölgede barış ve istikrarın önündeki en büyük engellerden biri olduğunu ifade ederek “'Tek Millet İki Devlet' anlayışıyla her daim Can Azerbaycan’ın yanındayız. Emperyalistlerin bölgedeki maşası olan Ermenistan’ın alçakça saldırısıyla şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.