KARS Haber Girişi : 23 Ekim 2019 01:48

Arpaçay Kütük Ev

Arpaçay Kütük Ev
Kars İl Özel İdaresi tarafından 2016 yılında yapımına başlanan ve 2017 yılında hizmete açılan Arpaçay Kütük Ev, Arpaçay İlçesinin Çanasu Köyü mevkinde Çıldır Gölü kenarında yer almaktadır.
Arpaçay Kütük Ev

Arpaçay Kütük Ev

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars İl Özel İdaresi tarafından 2016 yılında yapımına başlanan ve 2017 yılında hizmete açılan Arpaçay Kütük Ev, Arpaçay İlçesinin Çanasu Köyü mevkinde Çıldır Gölü kenarında yer almaktadır. Betonarme bodrum kat üzerine ahşap loğlardan inşa edilen yapı; bodrum, zemin ve ara kattan oluşmakta kişilik restorantı biri süit olmak üzere 5 adet odası ve yatak kapasitesi ile hizmet veren kütük ev eşsiz göl manzarasının yanı sıra konuklarına Çıldır Gölünde tekne türü yapma imkanı sunuyor. 

Ana/ara taşıyıcı duvarları,kolonları laminasyon tekniği ile birleştirilen ahşap makaslardan oluşan kütük  ev ayrıca deprem kuşağında yer almasından dolayı çelik elem irliği normlarına uygun olarak yapılan kütük ev aşağıdaki belgelere ve sertifikalara sahip;

PEFC Sertifikası

COC Sertifikası

CE Belgesi

ETA Belgesi

SFS Belgesi

M1 Emisyon Sınıflandırma Belgesi

İşletme Sarıkamiş DAĞ A.Ş. tarafından yürütülen Arpaçay Kütük Ev'e 0(474) 285 10 10 telefon numarasından ulaşarak bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.