KARS Haber Girişi : 14 Nisan 2020 00:22

Arpaçay Okçuoğlu Köyünde Süleyman Kayar, kampanyaya inek bağışladı

Arpaçay Okçuoğlu Köyünde Süleyman Kayar, kampanyaya inek bağışladı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Arpaçay Okçuoğlu Köyünde Süleyman Kayar, kampanyaya inek bağışladı
Arpaçay Okçuoğlu Köyünde Süleyman Kayar, kampanyaya inek bağışladı Arpaçay Okçuoğlu Köyünde Süleyman Kayar, kampanyaya inek bağışladı

Arpaçay Okçuoğlu Köyünde Süleyman Kayar, kampanyaya inek bağışladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Arpaçay İlçesi’ne bağlı Okçuğlu Köyü’nde 64 yaşındaki Süleyman Kayar, 15 bin TL değerindeki ineğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına bağışladı.

Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan Süleyman Kayar 4 çocuk, 10 torun sahibi. İlçeye 6 km mesafedeki 70 hane, 600 nüfuslu köyde yaşamını sürdürüyor. 24 adet büyükbaş hayvan besleyen Süleyman Kayar, 15 bin TL değerinde bir adet ineğini kampanyaya bağışladı.

“Vatanımıza ne kadar bağışta bulunsak azdır. Vatan varsa biz varız. Vatansız olmaz. Devletimiz bize yol, su, elektrik getirmiş, bir çok destek vermiş bizler de devletimizin bu zor gününe elbette ki yanında olmalıyız. Allah’a şükür devletimiz sayesinde kazandık ve kazandığımızdan da bağışta bulunuyoruz. Allah göstermesin yine zorlu günlerden geçerse bizler yine bağışta buluruz. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimize canımızı veririz. Bu zor günlerde devletimizin yanında olmamız lazım. BU hastalıkta da Allah yardımcımız olsun. İnşallah tez zamanda atlatırız.” dedi.

Muhtar Tarkan Aktepe de Süleyman Kayar’a bu desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Köyümüzden böyle insanların çıkmasıyla gurur duyuyoruz” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.