KARS Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 23:28

Arslan, öğrencilere tecrübe paylaşımında bulundu

Arslan, öğrencilere tecrübe paylaşımında bulundu
Arslan, öğrencilere tecrübe paylaşımında bulundu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan, öğrencilere tecrübe paylaşımında bulundu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

YKS sınavı öncesi “kariyer günleri” kapsamında mühendislik mesleği; mühendis ve bürokrat 65. AK Parti hükümetinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine tanıtıldı.

Arslan, öğrencilerden gelen sorulara içten cevaplar vererek tanıtımı sonlandırdı. Okul idaresi ve öğretmenleriyle de kısa bir sohbet fırsatı bulan Arslan teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Arslan, “Kars Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek; idareci ve öğretmenlerimizle istişarelerde bulunduk. Öğrenci kardeşlerimizle tecrübe paylaşımında bulunduktan sonra; sorularına cevap verip, başarı dileklerimizi ilettik.” dedi.

Okul idaresi, “Yoğun programına rağmen bizlere zaman ayıran Sayın Arslan' a, AK parti il başkanı Sayın Adem ÇALKIN'a ve İl Müdürümüz Sayın Aydın ACAY'a STK temsilcilerin teşekkür ediyoruz.” paylaşımını yaptı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.