KARS Haber Girişi : 16 Mart 2021 17:54

Arslan ve Kılıç’dan Müjde! Kars Akyaka Bölgesel Tren Seferleri Başlıyor

Arslan ve Kılıç’dan Müjde! Kars Akyaka Bölgesel Tren Seferleri Başlıyor
Arslan ve Kılıç’dan Müjde! Kars Akyaka Bölgesel Tren Seferleri Başlıyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan ve Kılıç’dan Müjde! Kars Akyaka Bölgesel Tren Seferleri Başlıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Akyaka Bölgesel Tren Seferlerinin 20 Mart 2021 tarihi itibariyle başlayacağını duyurdular.

Açıklamada, “Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1 yıldır seferleri yapılamayan Kars Akyaka Bölgesel Tren Seferlerine 20 Mart 2021 tarihinde yeniden başlanıyor. HES Kodu olmayanlara bilet satışı yapılamayacağı gibi istasyon ve duraklardan da trenlere alınmayacaklar.” denildi.

Arsan ve Kılıç ayrıca, Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresinin de bir an önce başlaması konusunda bakanlık nezdinde girişimleri ve görüşlerinin devam ettiğini de açıkladılar.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmail 23 Mart 2021 21:40

    Akyaka'da üç buçuk sene yaşamiş biri olarak tren'in olmamasını düşünemiyorum neden kaldırdılar bilmiyom eğer pandemi den dolayi kalktıysa saçma bir iş olmuş neden saçma orda yaşayan halk kars'a gitmeyecek mi elbet gidecek bu da neyle olacak tren olmadımı minibüsle olacak minibüste yolçular sıkışık bir şekilde gitti geldimi o zaman covit daha cok artmiş olacak neyseki başlamiş tren seferleri cok şükür inşallah tekrar dan kaldirmazlar tren seferleri

  • . Çerkes kılıç 16 Mart 2021 19:45

    Hele şükür o bölgede tren olmadan ulaşım zor oluyor