KARS Haber Girişi : 13 Şubat 2021 20:15

Arslan ve Kılıç’ın 3 aylar mesajı

Arslan ve Kılıç’ın 3 aylar mesajı
Arslan ve Kılıç’ın 3 aylar mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan ve Kılıç’ın 3 aylar mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın mübarek 3 aylar mesajı:

Cenab-ı Allah’ın feyiz ve bereketle kuşattığı, kalplerin ilahi esintilerle okşandığı,  mübarek üç aylara girmenin heyecanını hep birlikte yaşamaktayız.

Manevi güzellikleri çok, hayır ve bereketi bol olan üç aylar, Cenab-ı Hakkın rahmet hazinesinden kullarına çok kıymetli ve ehemmiyetli bir ikramdır. Bu nadide zaman dilimi, ruhumuzun ve kalbimizin arınıp dirilmesi ve huzur bulması için büyük bir fırsatı barındırmaktadır.

Cenab-ı Hakk’tan üç ayların barındırdığı Recep ve Şaban aylarını hakkımızda hayırlı kılarak bizleri Ramazan-ı Şerife ulaştırmasını niyaz ediyoruz. Hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin üç aylarını en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, hayır ve huzura vesile olmasını diliyoruz. Selam ve saygılarımızla.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.