KARS Haber Girişi : 24 Temmuz 2020 23:35

Arslan ve Kılıç’ın Basın Bayramı Mesajı

Arslan ve Kılıç’ın Basın Bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Arslan ve Kılıç’ın Basın Bayramı Mesajı

Arslan ve Kılıç’ın Basın Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın 24 Temmuz basın bayramı mesajı:

İleri bir demokratik seviyeye ulaşmamızda, halkımızın bilgilenmesi ve zamanında doğru habere ulaşmasında önemli bir role sahip olan gazetecilerimiz ve basınımızın “Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.

Gazetecilerimiz ve basınımız, ülkemizin en zor zamanlarında vazifelerini en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olmuşlardır.   Özellikle 15 Temmuz 2016’da bir ihanet şebekesi olan FETÖ’nün darbe teşebbüsünün akamete uğratılmasında halkımızla birlikte hareket edip bilgilendiren, destekleyen vatanperver gazetecilerimiz ve basınımız en üstün tebrik ve takdire layıktır. Bizler de halkla birlikte hareket edip demokrasiye sahip çıkan ve vatanperver bir duruş sergileyen gazetecilerimiz ve basınımızın her zaman yanındayız. Özellikle de, ne kadar zor şartlarda büyük emeklerle mesleklerini icra ettiklerini bildiğimiz yerel gazetecilerimiz ve basınımızın her zaman yanında olup desteklemeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gazetecilerimizin ve basınımızın “Gazeteciler ve Basın Bayramını” tekrar kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğiyle çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz. Selam ve saygılar sunuyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.