KARS Haber Girişi : 12 Mayıs 2021 22:51

Arslan ve Kılıç’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Arslan ve Kılıç’ın Ramazan Bayramı Mesajı
Arslan ve Kılıç’ın Ramazan Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan ve Kılıç’ın Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili / Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi / 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın Ramazan Bayramı mesajı:

İslam âlemi olarak idrak ettiğimiz, mübarek Ramazan-ı Şerif-in ve barındırdığı bin aydan hayırlı Kadir Gecesinin hayır ve bereketiyle güzelliklerle dolu bir Ramazan Bayramı yaşamayı Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Mübarek Ramazan bayramının, kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. İlimizde, ülkemizde ve İslam coğrafyasında barış ve kardeşlik duyguları içinde kalıcı bir huzur ikliminin yerleşip kökleşmesi, birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Sağlık ve huzur içinde hayırlı, huzurlu bir bayram diliyoruz. Selam ve Saygılarımızla.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.