KARS Haber Girişi : 27 Mayıs 2021 22:42

Arslan ve Kılıç, Önemli Projeler İçin Tarım ve Orman Bakanıyla Görüştüler

Arslan ve Kılıç, Önemli Projeler İçin Tarım ve Orman Bakanıyla Görüştüler
Arslan ve Kılıç, Önemli Projeler İçin Tarım ve Orman Bakanıyla Görüştüler KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arslan ve Kılıç, Önemli Projeler İçin Tarım ve Orman Bakanıyla Görüştüler

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars milletvekilleri, 65. Hükmet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars ili ve ilçelerinde yapımı devam eden ve planlanan projeler hususunda Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüştüklerini bildirdiler.

Yaptıkları açıklamada, il ve ilçelerimiz için hayatiyet arz eden projelerden yapımı devam eden projelerin bir an önce tamamlanması ve planlanan projelerin de vakit kaybetmeksizin başlaması için Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüştüklerini söyleyen Arslan ve Kılıç;

“- Kağızman Ortaköy barajı ve Kağızman sulaması projeleri ile ilgili sürecin hızlandırılması,

- Kars barajı sulama ve iletim hatları,

- Kars atıksu arıtma tesisi ihale sürecinin hızlandırılması,

- Sarıkamış 7 Eylül göletinin tamamlanması,

- Arpaçay barajı sulamaları,

- Hayvancılık organize besi bölgesinin tamamlanması, başta olmak üzere, tarım ve hayvancılığı ilgilendiren pek çok konuda Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin zaten hep yanımızda olan desteklerinin sürdürülmesi hususunda taleplerimiz oldu. Taleplerimize bütün ekibiyle birlikte anlayışlı yaklaşacaklarını ifade etti” dediler.

Arslan ve Kılıç, yakın ilgilerinden dolayı Tarım ve Orman Bakanı ve ekibine Kars halkı adına teşekkür ettiklerini belirttiler. 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.