KARS Haber Girişi : 05 Şubat 2020 21:07

Arslan ve Kılıç’tan Enerji Bakanına Teşekkür Ziyareti

Arslan ve Kılıç’tan Enerji Bakanına Teşekkür Ziyareti
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Arslan ve Kılıç’tan Enerji Bakanına Teşekkür Ziyareti
Arslan ve Kılıç’tan Enerji Bakanına Teşekkür Ziyareti

Arslan ve Kılıç’tan Enerji Bakanına Teşekkür Ziyareti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS MİLLETVEKİLLERİ AHMET ARSLAN VE YUNUS KILIÇ’TAN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’E ZİYARET

65. Hükümet UDH Bakanı ve Kars milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Kars milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek Kars’ta yapılan yatırımlar ile Selim ve Kağızman ilçelerine doğalgaz getirilmesi konusunu görüştüler.

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada;

“Enerji Bakanımız Sn. Fatih Dönmez’i ziyaret ederek, bakanlıkları tarafından Kars’ta yapılan yatırımları istişare ettik. Selim ilçemize doğalgaz verilmiş olması nedeniyle kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Kağızman’a gelecek olan doğalgazın daha önce onayladıkları taşıma yöntemi yerine, boru hattı marifetiyle gelmesi konusunu konuştuk. Bakanımız, doğalgazın geleceği boru hattı güzergahı için Etüt ve Proje sürecinin hemen başlaması konusunda ilgililere gerekli talimatları verdi. Botaş Genel Müdürlüğü hattın Etüt ve Projesini tamamladıktan sonra yapım sürecini başlatacak. Kars milletvekilleri olarak; Selimli hemşerilerimizin girişimlerimiz sonucu doğalgaz kullanmaya başlamış olmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade ederken, Kağızmanlı hemşerilerimizin bir an önce doğalgaz kullanabilmeleri için süreçlerin takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ve Botaş Genel Müdürü Burhan Özcan’a teşekkür ediyoruz” dediler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.