GÜNCEL Haber Girişi : 02 Kasım 2021 16:07

Arslan ve Kılıç’tan Gençlik Yatırımları Takibi

Arslan ve Kılıç’tan Gençlik Yatırımları Takibi
Arslan ve Kılıç’tan Gençlik Yatırımları Takibi KAFKAS HABER AJANSI

Arslan ve Kılıç’tan Gençlik Yatırımları Takibi

KAFKAS HABER AJANSI

Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Merkez, Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz ilçelerimizle ilgili olarak devam eden yatırımlar ve planlanan projeler hususunda Kars Valisi Türker Öksüz ile birlikte Kars heyeti olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile görüştüklerini bildirdiler.

Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğu anlayışıyla hareket ettiklerini, dolayısıyla gençliğe dair yatırımların yakın takipçisi olduklarını belirten Arslan ve Kılıç, Kars merkez ve ilçelerdeki bakanlığı ilgilendiren yatırımı bitmiş, devam eden ve proje aşamasında olan işler hakkında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve destek sözü aldıklarını söylediler.

Arslan ve Kılıç, yakın ilgileri ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na Kars halkı adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • GÜRBÜZ DOĞAN 04 Kasım 2021 17:57

    maşallah hep görüşüyorsunuz 81 ilin içinde stadyumu olmayan tek il KARS ilimiz bu ayıp sizlere yeter artar bile