GÜNCEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2022 01:06

Arslan ve Kılıç’tan Köydes’e Ek Ödenek Müjdesi

Arslan ve Kılıç’tan Köydes’e Ek Ödenek Müjdesi
Arslan ve Kılıç’tan Köydes’e Ek Ödenek Müjdesi KAFKAS HABER AJANSI

Arslan ve Kılıç’tan Köydes’e Ek Ödenek Müjdesi

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, yaptıkları açıklamada Köydes’e 32.862.159,-TL ek ödenek sağladıklarını müjdelediler.

13 Mayıs 2022 tarihinde Köydes’e 45.778.000,-TL ödenek getirdiklerine dair hemşerilerimizi yerel basın aracılığı ile bilgilendirdiklerini, ayrıca İlbank’tan 50 milyon TL kaynak oluşturduklarını söyleyen Arslan ve Kılıç, şimdi de 32.862.159,-TL ilave ödenekle 2022 yılında Köydes’e getirmiş oldukları ödenek toplamının 128.640.159,-TL olduğunu belirttiler.

Arslan ve Kılıç, “Kars merkez ve İlçelere bağlı köylere daha fazla hizmet götürebilmeyi sağlamak için oluşturulan kaynaklardan dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Köydes’e sağladıkları ek ödeneğin hemşerilerimiz için hayırlı hizmetlere vesile olması dileğinde bulunan Arslan ve Kılıç, Kars merkez ve ilçeler için tahsis edilen ek ödenek dağılımının aşağıdaki tabloda belirtildiğini ifade ettiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.