KADIN Haber Girişi : 16 Nisan 2018 20:35

Artvin Valisinin eşinden çınarlık nineye ziyaret

Artvin Valisinin eşinden çınarlık nineye ziyaret
VALİ EŞİ ESMA DOĞANAY HANIMEFENDİ’DEN ARDANUÇLU 80 YAŞINDAKİ ESMA NİNEYE ZİYARET

Artvin Valisinin eşinden çınarlık nineye ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI

VALİ EŞİ ESMA DOĞANAY HANIMEFENDİ’DEN ARDANUÇLU 80 YAŞINDAKİ ESMA NİNEYE ZİYARET

Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın eşi Esma Doğanay, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Ardanuç ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Esma Karataş ailesini evlerinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 81 ilin valisinin eşleri tarafından yürütülen proje kapsamında, ziyaret gerçekleştirildi.

Adakkale mahallesinde oğluyla birlikte yaşayan Esma Karataş’ı evinde ziyaret eden Esma Doğanay, aileyle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Esma Ninenin taleplerini kısa sürede karşılayacağını belirten Doğanay, devletin kapılarının her zaman dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere açık olduğunu da söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Esma Karataş ise hayatı boyunca ilk kez kendisini devletin mülki idare amirinin eşinin ziyaret ettiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Eşini kanser hastalığından dolayı 25 sene önce kaybettiğini belirten Karataş, “Eşimden kalan eski bir evim var. Burada oğlum, gelinim ve torunumla birlikte yaşıyoruz. Yaşlılık maaşım var. 3 ayda aldığım parayla ailemin geçimini zorda olsa sağlamaya çalışıyorum. Devletimiz ve hükümetimiz benim gibi yaşlılarla yakından ilgileniyor. Allah’ın devletimizden, hükümetimizden ve milletimizden razı olsun” dedi.

(BA-BA-S) ARTVİN (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.