KARS Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 21:25

Ataman Adıgüzel’in Kadir Gecesi Mesajı

Ataman Adıgüzel’in Kadir Gecesi Mesajı
Ataman Adıgüzel’in Kadir Gecesi Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ataman Adıgüzel’in Kadir Gecesi Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi, Atabar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karslı Ataman Adıgüzel, Mübarek Kadir Gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Adıgüzel mesajında, 'Kur’an-ı Kerim’in ilk olarak indirildiği gece olan Kadir Gecesi’nin dinimizde insanlık için en hayırlı, en değerli gece olarak anıldığını belirterek, “Bin aydan daha hayırlı olan bu güne bir kez daha kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının 27.gecesi kutladığımız bu mübarek gece aynı zamanda Ramazan Bayramının da müjdecisidir. Cenabı Allah insanlığa rehber olarak kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerimi Kadir Gecesi indirmeye başlamış olması sebebi ile çok faziletli ve mukaddes sayılan bir gecedir. Mübarek Ramazan ayının coşku ve bereketinin doruklara çıktığı Kadir Gecesi’nde; dualarımızla birbirimize ve Allah'a yakınlaşıp bağışlanmayı dileyeceğiz. Hayırlı bir ömür, sağlıklı bir yaşam için; memleketimiz için, tüm insanlık için dualar edeceğiz. Bin aydan hayırlı bu gecede, yeryüzünün her tarafında zulme uğrayan, zor şartlar altında bizden yardım ve dua bekleyen mazlum insanlara da dualarımızı eksik etmeyelim. Yaptığımız hayırların yanında dualarımızla da onlara destek olalım. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Barış Adıguzel 08 Mayıs 2021 22:12

    Amin Allah başarı sağlık versin