KARS Haber Girişi : 12 Nisan 2021 23:53

Ataman Adıgüzel’in Ramazan Ayı Mesajı

Ataman Adıgüzel’in Ramazan Ayı Mesajı
Ataman Adıgüzel’in Ramazan Ayı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ataman Adıgüzel’in Ramazan Ayı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi, Atabar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karslı Ataman Adıgüzel, Ramazan Ayı Mesajı Yayınladı.

Bütün İslam âlemi ve Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha erişmekteyiz. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ayda her yönden kat edilen mesafe diğer aylara göre çok fazladır.

Ramazanı değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarız ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden oluruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Karslı hemşerilerime, ülkemize ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hülya kılıç 13 Nisan 2021 21:00

    Tüm İslam aleminin ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar