SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2023 22:25

Av. Suat Doğan AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

Av. Suat Doğan AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı
Av. Suat Doğan AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı KAFKAS HABER AJANSI

Av. Suat Doğan AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

KAFKAS HABER AJANSI

Avukat Suat Doğan, AK Parti Kars Milletvekilliği için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti il binasına ailesi ve sevenleriyle birlikte gelen Doğan milletvekilliği aday adaylığının ve 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz ve Kars için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Doğan burada yaptığı konuşmada, “Bugün itibariyle 28. dönem milletvekilliği seçimi için Kars ilimizden aday adaylığı müracaatımızı yapmış bulunmaktayız. Tabi ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Özellikle depremlerle yaşadığımız büyük felaket ardından son günlerde yaşadığımız sel felaketinden dolayı o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz. Vefat edenlere yüce ALLAH’tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

“Önemli bir süreçten ve büyük felaketlerden geçen ülkemizde elimizi taşın altına koyarak ülkemize ve partimize hizmet etmek için inandığımız davaya hizmet etmek için adaylım müracaatımızı yapmış bulunmaktayız” diyen Av. Suat Doğan, “AK Parti’mizin 21 yıllık hizmetlerinin heba olmaması için bu seçimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı da herkesin çok çalışması lazım. Bakınız 6’lı masa veya diğer muhalefetler ‘Gelirsek yatırımları durduracağız’ diyorlar. BU ülkede yatırımı durduracaksanız peki neden iktidar olmak istiyorsunuz.? Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin 21 yıllı k kazanımlarının heba olmaması için ve ülkemizin kuruluşunun 100. yılına tekabül eden bu seçimin son derece önemli olduğunun unutulmaması gerek. Bu anlayışla biz müracaatımızı yaptık vefa duygumuzu ortaya koyduk. Aday olmak tabi ki büyüklerimizin teveccühüyle olacak bir şeydir. Biz aday olsak da olmasak da partimizin emrindeyiz, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bildiğimiz, inandığımız davamız uğruna çalışmaya devam edeceğiz. Ben AK Parti kurulduğundan beri Sarıkamış’ta ilk üye olanlardan biriyim. Sarıkamış ilçe taşkilatının kuruluşundan itibaren belediye meclis üyeliği, Kars il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Ayrıca 24. Dönem Kars AK Parti milletvekili adayı oldum. Daha sonra büyük kongre delegeliği görevinde bulundum. Halen de partime hizmetlerimi aksatmadan sürdürüyorum. Bu vesileyle adaylık müracaatı yaptığım bugünde burada olan herkese teşekkür ediyorum. Allah ülkemize, milletimize, partimize ve bize hayırlı eylesin” dedi.

AVUKAT SUAT DOĞAN KİMDİR?

12.03.1974 tarihinde Sarıkamış’ta doğdu. Sarıkamış İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu. 1999 yılından beridir Serbest Avukatlık yapmaktadır.

AK Partinin kuruluşu ile birlikte siyasete atıldı. AK Partide aktif siyasete devam ediyor. Halen Serbest Avukatlık yapmakta olan Suat Doğan, evli, iki çocuk babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI