KARS Haber Girişi : 22 Şubat 2022 08:19

‘Aydın Yarınlara’ Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

‘Aydın Yarınlara’ Ödüllü Kitap Okuma Yarışması
‘Aydın Yarınlara’ Ödüllü Kitap Okuma Yarışması KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

‘Aydın Yarınlara’ Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Milli eğitim Bakanlığı ve hayrat Vakfı arasında yapılan protokol gereği ULUED (uluslararası eğitimciler değneği )tarafından Türkiye’de ve Tüm Dünyada yürütülen Aydınlık Yarınlar için okuyoruz. Ödüllü kitap okuma yarışması kayıtları devam ediyor.

Eğitimciler Derneği Eğitim Komisyonu tarafından belirlenen  'benim rehberim Kur'an 'Kitabı ilkokul seviyesinde,

Asrı saadette Harika hikayeler 'Ortaokul seviyesinde ,

Delilleriyle İman Esasları lise seviyesinde yarışma kitapları olarak belirlenmiştir.

Sınavlar her seviye için belirlenen kitaplardan yapılacak.

Ödüllü Kitap Okuma Yarışmasına başvurular.

 www.aydinlikyarinlara.com sitesinden online olarak yapılacaktır.

Kitap temini için gerekli bilgiler sitede yer almaktadır. Ayrıca yarışmanın il eğitim koordinatörlüğü ile irtibat kurularak da kitap temini sağlanabilir.

 ULUED başkanı Yusuf Irmak, kitap okuma yarışması kayıtları 26 Mart 2022 ye kadar devam edecek olup. Yarışma ile öğrencilerimiz hem değerli ve kıymetli bilgi ve birikim elde edecek hem de birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacaktır açıklamasında bulunmuştur.

Aydınlık yarınlara kitap okuma yarışması için, Kars eğitim birimi sorumlusu Hayrat Vakfı Kars temsilcisi Hüsnü Çelik de her kademe eğitim düzeyi için belirlenen kitaplar gençlerin ufkunu açacak. Onlara ciddi katkılar sağlayacak ve bu alanda öğrencilerimizi özel kılacaktır. "Bu yarışmanın kaybedeni yoktur" diyen Çelik eğitime destek platformu, milli eğitim müdürlüğü ,ÖNDER ve diğer STK'ların desteği ile daha geniş kitlelere ulaşarak, yarışmaya gençlerin katılımını artırmış olacağız. İfadelerini kullandı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.