SİYASET Haber Girişi : 14 Ocak 2023 20:13

Ayşe Tarlak Yılmaz, İYİ Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

Ayşe Tarlak Yılmaz, İYİ Parti Kars Milletvekili Aday Adayı
Ayşe Tarlak Yılmaz, İYİ Parti Kars Milletvekili Aday Adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ayşe Tarlak Yılmaz, İYİ Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın tanınmış ailelerinden Eğitimci, Yazar ve Yönetici Ayşe Tarlak Yılmaz, İYİ Parti’den Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Kars İl Kongresi’nde Divan yönetiminde yer alan Ayşe Tarlak Yılmaz, burada söz alarak partililere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Kars’a ve Karslıya hizmet için aday olduğunu ifade eden konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

Aziz hemşehrilerim, Şehitler, menkıbeler, yiğitler diyarı Gazi Kars’ın cesur insanları, partimizin üçüncü olağan kongresine hoş geldiniz.

1972 yılında Kars’ta doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kars’ta tamamladıktan sonra, Atatürk üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Bölümü’nü derece ile bitirdim. 27 yıl eğitimci olarak görev yaptım. Halen güzellik ve inşaat üzerine kurduğumuz şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını kıymetli eşim ile yürütmekteyim. Üç kız, bir erkek, dört çocuk annesiyim.

KARS’A ve KARSLIYA HİZMET İÇİN BURADAYM

Güzide şehrimin kıymetli insanları, çocuklarımızın geleceği için, artık kaynamayan tencerelerimiz için, ülkemizi terk eden evlatlarımız için, işsizlik ve parasızlıktan intihar eden insanlarımız için, ailesine bir lokma ekmek götürmek için, çalışan işçilerimiz, memurlarımız, esnafımız, emeklilerimiz ve çiftçilerimiz için; ayrıca yıllarca unutulan, yok sayılan, hiçbir sorunu çözülmemiş memleketimiz için, yatırım yapılmayan, hatta yolları, kaldırımları dahi yapılmayan şehrimiz için bu yolda sizlerle birlikte savaşmak, sizleri yüce meclisimizde temsil etmek, koltuk sevdalısı değil, millet, memleket ve kutlu davamızın, sevdasıyla yola çıktım. Memleketime hizmet etmek, sizlerin de desteğiyle bu hizmeti sonuna kadar, korkusuzlar haraketlinin neferi olarak devam ettirmek istiyorum.

GÜN BİRLİK ve BERABERLİK GÜNÜDÜR

Değerli dava arkadaşlarım ; Gün kişisel hesaplaşmaların günü değil, gün geçmiş kırgınlıkların farklılıkların günü değil,  gün yaşadıklarımızın, farkında olma günü. Gün, layık olmadıklarımıza dur demek için, kuvvetlenme günü, gün Cumhuriyet ve ülkeye sahip çıkma günüdür. Hep birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, çalınmadık kapı, ulaşılmadık köy, kasaba bırakmadan çalışma günüdür.

BU SEÇİM KARS’IN VE ÜLKEMİZİN SON ŞANSI

Önümüzdeki bu seçimler, ülkemizin düştüğü bu karanlıktan çıkartmak, çocuklarımızın geleceğini garanti altına almak için son şansımızdır. Bu kutlu yolda Allah yolumuzu açık etsin.

MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDADIR

Sözlerimi Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı Gençliğe Hitabe ile bitirmek istiyorum : “Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kars sevdalısı 21 Ocak 2023 18:36

    yasin aşkın yıldırım dan başkası yalan kararımız net yasin aşkın yıldırım

  • Karslı aşık 17 Ocak 2023 22:55

    Tabi biz karslılar bir işe yaramaz insanlarız.elimizden bir halt gelmez.sahipsiz kalmışız öldük bittik sizler sihirli değnekle bizi kurtarmaya geldiniz..nerede yaşıyorsan oraya kardeşim karsı düşünen karsta yaşayanlardır

  • Süleymanoğlu 15 Ocak 2023 23:04

    Bu şehire ettiğiniz eziyet yeter.çok paranız gücünüz varsa neden İstanbul Ankara İzmir değilde Kars.bu şehirin kaderini dışarda yaşayan sizler değil bizler burada yaşayanlar belirler..biz seçmiyoruz sizler kendinizi seçtiriyorsunuz.oysa bu şehirde yaşayan ne cevherler baba yiğitler var..bir el çekin yA artık

  • Karslı Cevdet 14 Ocak 2023 20:25

    Babamın oğluda olsa.babamda olsa hangi partiden olursa olsun karsta yaşamıyorsa geçsin bu işleri.yetti artık bu ne ya.karsta yaşayan olacak yada olacak.