GÜNCEL Haber Girişi : 22 Temmuz 2023 00:40

Ayşen Teyze “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılacak

Ayşen Teyze “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılacak
Ayşen Teyze “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılacak KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Ayşen Teyze “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılacak

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars'ta 68 yaşında üniversiteli olmasıyla bilinen Ayşen Arda İşçi, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılmak için Doğu Ekspresiyle yola çıktı.

Kars’ın gelini Ayşen Arda İşçi açık liseyi bitirdikten sonra üniversiteye kaydoldu. 68 yaşındaki Ayşen Arda İşçi, Kars'ın Selim ilçesinde yaşayan, 2 çocuk ve 3 torunu olan bir kadın. Kendisine "Ayşen Teyze" denilen İşçi, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde lisans eğitimine devam ediyor.

Ayşen teyzenin Bedir Altunok imzasıyla ulusal televizyon ve gazetelerde yayınlanmasından sonra ATV televizyonunda yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasından arandı. Mülakatı geçtikten sonra ATV stüdyolarına çağrılan Ayşen teyze bu akşam Doğu Ekspresiyle yola çıktı. Azmi ve renkli yönüyle trende de kısa sürede yolcularla bağ kuran Ayşen teyze güle oynaya yolculuğuna devam ediyor.

Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak önümüzdeki günlerde ekranlarda yayınlanacak olan Ayşen Teyze’ye başarılar diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.