SİYASET Haber Girişi : 06 Nisan 2023 02:13

Bağımsız adaydan tarihi çağrı

Bağımsız adaydan tarihi çağrı
Bağımsız adaydan tarihi çağrı Kafkas Haber Ajansı

Bağımsız adaydan tarihi çağrı

Kafkas Haber Ajansı

TBMM 28. Dönem Gazi Kars Bağımsız Milletvekili Aday Adayı Alper Tunga Kılıç ilk Cumhuriyetin Başkenti Kars’tan Gençlere Ülke genelinde Bağımsız Adaylık çağrısında bulundu.

Kars Bağımsız Milletvekilliği Adayı Alper Tunga KILIÇ:

"Bağımsızlar Hareketi" Başlatmalıyız Dedi

BASIN VE KAMUOYUNUN DİKKATİNE

‘Bizlerin Millet olarak Gelenek Görenek ve Adetlerimiz’de iki kişi kavga ederse 3.kişi araya girer aracılık eder ve öyle veya böyle bir şekilde sulh sağlanırdı; şayet sulhta sağlanmadığı takdirde malesef taraflar arasında istenmeyen hadiselerin yaşanma olasılıgıda ayyuka çıkmış olurdu.Tıpkı şuanda siyasi parti ittifakları arasında yaşanan gel ğitlerin oldu bittilerin olduğu ve artık asıl perde arkası meselelerin ğizlenemediği üzerinin örtülemedigi ve açıla saçıla ayyuka çıktığı gibi.

Peki şimdi ülkemiz siyasetinde, gün geçtikçede siyasi sürecin seviyesi hastalıklı bir hale dönüşürken bu hastalıklı ideoloji siyaseti zihniyetleri, toplumumuzu kutuplaşma noktasında karşılıklı kavganın zirvesine taşırken araya girecek ve hem devletimizi hemde milletimizi araya girmek suretiyle sükunete ve istikrara davet edecek boşta bir siyasi parti veya bir siyasi parti lideri kaldımı acaba diye de insan düşünmeden edemiyor.

Bir an için merhum Muhsin YAZICIOĞLU olsaydı Siyaset'te Ahlak ve Kalite de bukadar yerlerde sürünmez hatta ve hatta bukadar yerin dibine de batmaz dı diye dediginizide duyar gibiyim. Eeeee Malesef artık Türk Siyasetinde

bir Muhsin YAZICIOĞLU'da Olmadığına göre.

İşte tamda bu noktada insanlarımızı ve seçmenlerimizi siyasi düşüncesi veya ideolojisi her ne olursa olsun herkesin ve her kesimin ortak bir paydada buluşabilecekleri yine siyasetin içinde kalmak ve siyasetin geleceğinde olmak suretiyle kimsenin kimseyle kavga etmeyeceği kimsenin kimseyi hakir görmeyeceği veya ötekileştirmeyeceği bir noktada siyaseten güvenli ve kavgasız bir alana halkımızın gençlerimizin ve seçmenlerimizin ihtiyaçlarının olduğu düşüncesiyle ilk Cumhuriyetin kurulduğu ve kurulan o Cumhuriyete de Başkentlik yapmış olan aynı zamanda hem memleketim hemde bir parçası olmaktan gurur duyduğum Gazi Kars'tan  "BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI" olma fikri hislerimize ve düşüncelerimize ağır basmış ve hakim olmuştur. Şimdi buradan sayfamda bulunan  herkese ve her vatan evladına  bir çağrıda bulunmak istiyorum. Halkımızın devletimizi ve milletimizi siyasi bir kargaşaya veya kaosa sürükleyecek siyasi kimliklere ve söylemlere değil  vatana ve millete faydalı işler yapacak siyasi kimliklere ve siyasi karakterlere ihtiyacı var. İşte tam da bu noktada samimi vatan evlatlarının birer adım İleriye atılması ve bulundukları illerden kendisine güvenen tecrübesine güvenen bilgi ve birikimine güvenen imanına ve itikatına inanan devletimiz ve milletimiz için faydalı ve başarılı işler yapabileceğini düşünen gönül erlerinin tam bir inanmışlıkla ve bir kararlılıkla İçlerinde bulunmuş oldukları şartların veya ekonomik koşulların ne olduğunu nasıl olduğunu düşünmeksizin hiç kimsenin ve hiçbir iradenin İradelerini ve cesaretlerini kırmalarına müsade etmeden bağımsız adaylık müracat paraları yoksa dahi çevrelerinden arkadaşlarından ve dostlarından gerekirse borç almak suretiyle   tereddüt dahi etmeden bulundukları İllerden  yek vücut bir hamleyle ve iradeyle BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI olmak için müracatlarını gerçekleştirmelidirler.

Ben inanıyorum ki bu aziz milletimiz makam ve mevki derdi olmayan bu vatan evlatlarını Devletimiz ve Milletimiz siyasi bir kaosun eşiğine gelmesin diye ileri atılan bu samimi ve cesur gençliğin ortaya koyacağı bu samimi iradeyi ve bu fedakarlık haraketini karşılıksız bırakmayacaktır.

Bu ülkenin ve bu milletin gençleri olarak BAĞIMSIZLAR HAREKETİ'ni başlatalım ve milletin meclisinde, Türkiye Büyük Millet Meclisinde; milletimizin bizlere vereceği,destekle seçilerek toplanalım; şayet milletvekili seçilirsek, seçildikten sonrada tüm hastalıklı siyasi ideolojiler den arınmış tertemiz ve yepyeni bir siyasi parti kurarak devletimizi ve milletimizi gelecek yıllara ve gelecek yüz yıllara güvenle bakabileceği ve ulaşabileceği temeller atalım. Ülkemizin her açıdan yeniden inşaya ihtiyacı var ve bu yeniden inşaa sürecine ilk iş olarak devletimizin ve milletimizin başına bela olmuş bu hastalıklı İdeoloji siyaseti zihniyetlerini tarihin çöplüğüne gömerek başlayalım. Çıkacağımız bu yolda ve başlatacagımız bu harekete her şeyden önce kendimize ve sonrada aziz milletimize güvenelim ve ileri atılalım.

Bu çağrım bu ülkenin gençleri ve tüm vatan evlatları için tarihi bir çağrı ve tarihi bir görevdir; kimseden icazet almadan ve talimat beklemeden atacağınız bu adımla

devletimize ve milletimize,

hizmet etme zamanı tamda bu zamandır.

Unutmayalım; 09.04.2023 tarihine kadar zamanımız var ve hiçbir şey için geç değildir.

İyice düşünün siz, hala bir kurtarıcı beklemeye devam mı edeceksiniz? Yoksa Devletimiz ve Milletimiz için artık karar verip harekete mi geçecek sizin.

Eğer Cumhuriyetimizin bu yeni Yüzyılında Anadolu'da yeni bir tarih yazılacaksa şayet, yazılacak olan bu yeni tarihi yine bu gençlik yazacak ve başaracaktır. Her nekadar mevcut siyasilerin gençlerden bu yönde pek bir umutları olmasada Sizlerin Bundan ve bunu başarabileceginizden ve başarabilecegimizden hiçbirinizin ve hiçbirimizin şüphesi olmasın.

Unutmayın Her Nesil Bir Devlettir.

Bunu anladıgınz ve buna inandıgınız gün

işte o gün başarabileceginizide göreceksiniz

"Biliniz ki varlığınız ancak ve ancak cesaret'iizle eşdeger ve mümkün Olacaktır.

Ülkemizin Ekonomik Siyasi ve Kültürel gelişimine katkıda bulunabileceğimiz

ve aksayan birçok hususa da katkı saglayabilecegimiz gerçeği gün gibi ortadayken lütfen geride durmayalım geride kalmayalım.

Söz konusu Devletimiz ve Milletimiz olunca hep ileri hep ileri atılalım.

Bizim safımız Sadece Ve Sadece

Kadim Devletimizin Safı

İstikametimiz ise Kadim Milletimizin Gelecegidir.

Bu Dünde Böyleydi Gelecekte de Böyle Olacak.

TBMM 28. Dönem Gazi Kars Bağımsız Milletvekili Aday Adayı. Alper Tunga KILIÇ

Varmısınız ? Gelin hep birlikte...

Anadolu'nun Medeniyet Güneşini arkamıza alalım ve hep birlikte yeniden bu Toprakların Gençliğinin Tarih'ini yazalım.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bbp 06 Nisan 2023 02:41

    Bağımsıza alıcı bulunmaz...