GEZİ MEKAN Haber Girişi : 06 Nisan 2018 11:57

Baharda memleket yolları

Baharda memleket yolları
MERHABA NAR GEZGİNLERİ,

Baharda memleket yolları

KAFKAS HABER AJANSI

MERHABA NAR GEZGİNLERİ,

Bahar geldi, yollarımız açıldı. Nisan ayında Likya ve Karya yollarını adımlıyoruz. Bahar yürüyüşlerinde yerimiz doldu. Yeni eklenen parkurlarla beraber, Ekim ve Kasım'da da tembellik hakkımız saklı yürüyüşlerimiz devam edecek.

Mayıs ayı da dolu dolu geçecek bu yıl;

Sivas-Divriği-Kemaliye-Arapgir hattını 28 Nisan-1 Mayıs, 5-8 Mayıs arasında iki kez arşınlayacağız. Hem doğası, hem köyleri, hem şehirleri ile bu hat 10. yüzyıldan bugüne çok etkileyici izler taşıyor. Yaklaşık 10 yıldır yaptığımız bu rota yıllar içersinde daha da güzelleşti, program uzadı. Eklenen yerlerle ikinci gelişler arttı. Her iki tarihte de son yerler mevcut hala gelebilirsiniz...

12-14 Mayıs'da İstanbul'dan kara yoluyla çıkıp Eskişehir ve Kütahya'ya uzanacağız. Cumhuriyet ve demiryolu şehri Eskişehir'in Büyükerşen'in dokunuşuyla geldiği hal, ve endüstri şehri zannettiğimiz ama Germiyan oğulları'nın merkezi Kütahya tarihi yapılarıyla ve de Antik dönemin yıldızlarından Aizonai antik kenti ile 3 günde, 3 ayrı dönemin 3 şehrini görmüş olacağız. Bu gezi de bahara çok yakışacak.

26-28 Mayıs'da ise 3 yıl aradan sonra yine Munzurlar'ın çağrısına kulak vereceğiz. Elazığ'dan başlayıp, Pertek, Çemişkezek, Hozat, Ovacık, Tunceli, Pülümür, Erzincan hattında vadiler, kanyonlar, ziyaretgahlarında dolaşırken dağlar ve güzel insanlarına tekrar merhaba diyeceğiz.

Nar Gezi Grup

Cep Reyhan: 535 2337087

Cep Aykut: 533 5541529

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.