KARS Haber Girişi : 28 Mart 2020 02:38

Bahattin Şeker; Ev de kal hayatta kal Kars

Bahattin Şeker; Ev de kal hayatta kal Kars
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Bahattin Şeker; Ev de kal hayatta kal Kars
Bahattin Şeker; Ev de kal hayatta kal Kars

Bahattin Şeker; Ev de kal hayatta kal Kars

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

“KARS HALKINDAN ÖZELLİKLE DE GENÇLERDEN RİCAM”

Kars Dolunay Derneği Başkanı Bahattin Şeker; “Ev de kal hayatta kal Kars” çağrısında bulundu.

Şeker, çağrısında şu ifadelere yer verdi:

“Corona virüsü nedeniyle belli bir oranda evlere çekilip izolasyona uyanlar olsa da malesef uymayanlar da var. Kimi zorunlu olarak kimisi de sıkıldığı için çarşıya pazara çıkıyor. Dolmuşa minibüse taksiye biniyor alış veriş yapıyor. Ama ne eldiven ne de maske kullanıyor. Lütfen taksi dolmuş ve minibüslere binerken eldiven ve maske kullanalım. İşimiz bittiğinde aynı eldiveni tekrar kullanmayalım ve kaldırıma yola değil çöp tenekesine atalım. Alışveriş veriş merkezlerine bakkala vb yerlere giderken eldivensiz çıkmayalım. Çünkü virüs bulaşması buralarda daha kolay. Lütfen virüs yalnızca size bulaşmaz aileniz başta olmak üzere yakınınızdaki herkese bulaşır.

Minibüs dolmuş ve taksiciler ise hem kendileri ve aileleri hem de halk için araçlarının dezenfekte edilmesi konusunda iyi bilinçlendirilmeli ve gerekli destek sağlanmalı. Çünkü toplu ulaşım araçları ve alışveriş yerleri hem çalışanlar hem de halk için en yüksek risk barındıran yerler.

Rabbim sağlık çalışanlarımızın yardımcısı  olsun. Evimizde hayat var. Ev de kal hayatta kal Kars.”

 (BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.