GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2019 20:20

Bakan Yardımcısı Kars Gençlik Kitap Kahve’yi Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Kars Gençlik Kitap Kahve’yi Ziyaret Etti
Bakan Yardımcısı Kars Gençlik Kitap Kahve’yi Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Kars Gençlik Kitap Kahve’yi Ziyaret Etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 2018.II kapsamında desteklenen Kars rehber kalemler eğitim araştırma kültür ve yardımlaşma derneği tarafından yürütülen Kars Gençlik Kitap Kahvenin açılışına günler kala Gençlik Spor bakan Yardımcısı Prof.Dr. Halis Yunus Ersöz, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Gençlik ve Spor İl müdürü Gürsel Polat, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Yureğir ve diğer Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanları tarafından ziyaret edildi.

Hayrat Vakfı Kars Temsilcisi ve Proje Koordinatörü Hüsnü Çelik, Dernek Başkanı Muammer Kakça, Dernek Üyeleri Müjdat Çiftçi, Zafer Kahraman, Metin Sarar, Yaşar Mutluer, Muhammed Cesur ve kafe gençleri tarafından ağırlanan Bakan yardımcısı ve diğer misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Proje koordinatörü ve dernek başkanı tarafından Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Halis Yunus Ersöz’e dernek faaliyetleri hakkında ve yürütülen proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bakan Yardımcısı kitap kafelerden ve diğer bakanlıkça desteklenen projeler ile gençlerin kültürel ahlaki etik dini ve sportif alanlarda gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini, sivil toplum kuruluşlara gençlerin yetişmesi ve millete vatana topluma yaralı bir fert olması noktasında büyük sorumluluk ve vazifeler düştüğünü belirtti.

Bakan Yardımcısı gençliğe değer katacak projelerin ve yapılan hayırlı güzel işlerin takipçisi olacaklarını ve desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.