KARS Haber Girişi : 24 Aralık 2021 00:16

Bakkallar Odası Başkan Adayı Caner Özyılmaz, “Çalışan biz, kazanan esnaf olacak”

Bakkallar Odası Başkan Adayı Caner Özyılmaz, “Çalışan biz, kazanan esnaf olacak”
Bakkallar Odası Başkan Adayı Caner Özyılmaz, “Çalışan biz, kazanan esnaf olacak” KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Bakkallar Odası Başkan Adayı Caner Özyılmaz, “Çalışan biz, kazanan esnaf olacak”

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

01 Ocak 2022 tarihinde Kars Düğün Salonu’nda yapılacak olan Bakkallar Odası Başkan Adayı Caner Özyılmaz, üyelere teşekkür ederek yeni yılın ve oda seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Özyılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2022 yılında başlayacak olan odalar seçimi tüm adaylara hayırlı olmasını temenni ederim. Öncelikle Caner Özyılmaz olarak 630 üyesi bulunan Bakkallar Odası başkanlığına aday olarak çalışmalara başladık. Odamızın hak ettiği yerde olmadığını üzülerek söylemek istiyorum. Ben ve yönetimim sizlerin oyları sayesinde seçilirsek odamızı hak ettiği yere getirmek için tüm çabayı göstereceğiz. Projelerimiz öncelik olarak kooperatifleşmeyi hayata geçireceğiz. Tüm esnafımız kooperatif olarak rahatlıkla mal alımı yapacak ve bu sayede ucuz ürün satarak karşımızda bulunan ulusal marketlerle yarış haline geleceğiz. Odamıza ait bir mülk alıp odamızı üyelerimizin gelip gideceği bir yer haline getireceğiz. Üyelerimiz herhangi bir evrak lazım olduğu zaman odaya zahmet edip gelmeyecekler biz personellerimizle evraklarını kapılarına göndereceğiz. Ben ve yönetimim hizmet için geleceğiz ve üyelerimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. 01.01.20022 tarihinde Kars Düğün Salonu’nda yapılacak olan seçimimize tüm üyelerimizin katılımını bekleriz. Yeni yılın ilk gününün ilk seçiminin yeni yılımıza da hayırlı olmasını temenni ederim. Çalışan biz, kazanan esnaf olacak ilkesiyle hareket edeceğiz”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.