GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ocak 2018 12:45

Bakkallar Odası’nda devir teslim

Bakkallar Odası’nda devir teslim
Kars Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan düzenlenen devir teslim töreninde görevi Burhan Beytut’tan devraldı.

Bakkallar Odası’nda devir teslim

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Bakkallar Odası Başkanı Murat Bakırhan düzenlenen devir teslim töreninde görevi Burhan Beytut’tan devraldı.

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde düzenlenen devir teslim törenine eski başkan Burhan Beytut, yeni başkan Murat Bakırhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burhan Beytut, 2 dönemdir (8 yıl) yürüttüğü Bakkallar Odası başkanlık görevini layıkıyla yerine getirdiğini, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen genel kurulda üyelerin tercih hakkını Murat Bakırhan’dan yana kullandıklarını belirterek, “Yeni arkadaşlarımıza bu görev hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. İhtiyaç duyulması halinde mevcut yönetime her zaman destek vereceğini de ifade eden Beytut, Asıl amacımız odamız ve Kars’ın gelişmesidir. Bu yönde el birliği içinde olmaktan her zaman mutluluk duyarız. Bu bir yarıştır ve bu yarışı da bu dönem Murat Bakırhan kardeşimiz kazanmıştır. Görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Murat Bakırhan da Burhan Beytut’a bugüne kadarki yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi ve çiçek takdim etti. Bakırhan, tatlı bir yarış içinde geçen genel kurulda kendisinin başkanlığa layık görüldüğünü söyleyerek bugün itibariyle hızlı bir şekilde göreve başlayıp odanın ve Kars’ın bir adım daha öne taşınması noktasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte canla başla çalışacaklarını kaydetti. Bakırhan ayrıca, Burhan Beytut ve yönetimiyle el ele omuz omuza çalışmaktan da her zaman gurur duyacaklarını kaydederek, “Üyelerimiz bizi bu göreve layık gördüler. Bizlerde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu göreve ve Doğu’nun uygar kenti Kars’ımıza layık olmaya çalışacağız. Bir yandan üyelerimizin sorunlarının giderilmesi diğer yandan da kentimizin gelişmesi noktasında bir damla bile olmaktan her zaman onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. ‘Ben’ değil ‘Biz’ olgusuyla hareket edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Allah, üstlendiğimiz bu görevi layıkıyla yerine getirmemizi nasip eylesin” diye konuştu.

Devir teslis töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.