SİNEMA Haber Girişi : 24 Haziran 2023 00:45

"Başka Bir Ben" Adlı Sinema Film Kars'ta Çekilecek

"Başka Bir Ben" Adlı Sinema Film Kars'ta Çekilecek KAFKAS HABER AJANSI

"Başka Bir Ben" Adlı Sinema Film Kars'ta Çekilecek

KAFKAS HABER AJANSI

İstanbul'un Avcılar ilçesin de titizlikle çalışmalarına hız veren ve Topluma fayda sağlayacak evrensel nitelikteki içerikler üretmeyi misyon edinen Müge YMG Film Yapım Şirketi, 90 dakikalık uzun metrajlı, "BAŞKA BİR BEN" adlı sinema filminin çekimlerini KARS' ta gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

‘MİSYONUMUZ TOPLUM YARARI’

Müge YMG Film Yapım Şirketi toplumda fayda sağlayıcı ve her açıdan evrensel içerikler üretmeyi ilkeli bir biçimde misyon edinmiş bir kuruluş olarak adından söz ettiriyor. 2020 tarihinde kurulan şirket sektörde hızla büyüyerek geniş bir kitleye hitap etme yolunda hızla ilerliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz şirket misyonu ve yakında seyirciyle buluşacak olan filmleri hakkında şu ifadelere yer verdi:

‘’Müge YMG Film Yapım şirketimiz kısa zamanda doğru bir alt yapı ve başarıları ile isminden söz ettirmeyi misyon edinmiştir. Yakında çekimlerini Kars ilinde yapılacak olan ‘BAŞKA BİR BEN’ adlı uzun metraj sinema filmi projesi için İstanbul’un Avcılar ve Esenyurt ilçelerinde aktif bir biçimde sektörel çalışmalarımıza hız verdik. Kars Merkez, Sarıkamış, Selim ilçelerinde çekimlerini tamamlayacak

HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK’

Asla hafızalardan silinmeyecek bir projeye imza attıklarını vurgulayan Yaşar Yılmaz Film Projesi hakkında şu bilgileri verdi:

"Bizler yapım şirketi olarak birbirine kenetlenmiş bir ekip çalışmasıyla, “BAŞKA BİR BEN” adlı uzun metraj film projemizi sinema severlerle buluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Gerilim ağırlıklı olan filmimizin hafızalardan silinmeyecek bir proje olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Senaryosunu Müge Yılmaz'a ait olan "BAŞKA BİR BEN’ Kurban Bayramı’ndan hemen sonra filim yönetmen koltuğun da Ercüment Çavluer var. Görüntü Yönetmenliğini, Aytekin Kurt gerçekleştirecek." Dedi.

SANAT BİLİNCİNİ YÜKSELTMEK BİRİNCİL İLKEMİZ’

"BAŞKA BİR BEN” sinema filmiyle sektördeki ilkinci filmini gösterime sokacak olan Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz diğer projeleri ve Türk sineması hakkında fikirlerini de şu ifadelerle aktardı:

“Allah izin verirse Kars ilimizde yine ayrıca “KARS' LI” adlı mafya ağırlıklı dram, aşk ve aksiyon konulu uzun metraj sinema film projemiz ve ünlü AKTÖR, Selahattin Taşdöğen'in komedi film projesinin de çekimleri Kars ilimizde gerçekleştireceğiz ve onun için sürpriz ünlü oyuncularımızdan oluşan Celibrity Anacast’ımız ile kollarımızı sıvadık. Ekim ayı gibi 3 dev film projemiz olan “BAŞKA BİR BEN” adlı sinema filmimiz için hazırlıklarımızı da başlattık ve bomba gibi geliyoruz. Bunun yanı sıra Avantürlü (serüven) film türleri ve dizi yapım projeleri de yapım planlarımız içerisinde yer alıyor. Hangi türde film veya dizi yaparsak yapalım yapımcılığını üstlendiğimiz eserlerimizin yaygın olarak tüm seyircilere ulaşmasını sağlamak ve sanat bilincini yükseltmek adına çalışmayı ilke edindik. Ürettiğimiz projelerle nitelikli eser üretimini teşvik etmek, gelecek kuşaklara aktarımını sağlamak ve Türk sinemasını güçlendirmek yolunda ilerliyoruz. Film de yer alacak oyuncu kadromuz da film yönetmenimiz Ercüment Çavluer tarafından yapılmaktadır.

 Buradan emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Beyaz Perdede görüşmek dileğiyle.’’

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.