KARS Haber Girişi : 15 Temmuz 2021 23:51

Başkan Alibeyoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı

Başkan Alibeyoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı
Başkan Alibeyoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Alibeyoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Başkan Alibeyoğlu;

Demokratik düzenimizi hedef alarak Ülkemizin bekâsını, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü, milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından bertaraf edilişinin 5’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.

O gece milli iradeyi hiçe sayan FETÖ terör örgütü bir şeyi hesaba katmamıştır; Hakimiyet, Kayıtsız Şartsız Milletindir!

Türkiye'yi karanlığa boğmak isteyen alçak darbe girişimine karşı Türk Milleti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile 15 Temmuz gecesi meydanlara inmiş, Vatan ve Bayrak aşkıyla tek vücut olarak demokrasiyi bütün dünyaya öğretmiş, vatanını her ne pahasına olursa olsun koruyacağını ve yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazacağını göstermiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Destanı’nı yazan bütün yiğitlerimizi gönülden yâd ediyor, aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Rabbim Türk Milleti’ni ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilelebet korusun.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.