KARS Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 01:22

Başkan Alibeyoğlu’nun 30 Ağustos mesajı

Başkan Alibeyoğlu’nun 30 Ağustos mesajı
Başkan Alibeyoğlu’nun 30 Ağustos mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Alibeyoğlu’nun 30 Ağustos mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Alibeyoğlu’nun mesajı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos 1922’de zaferle taçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Anadolu işgalden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

 Eşine rastlanmayacak bir mücadele örneği vermiş olan milletimiz, içinde olduğu yokluk ve yoksulluk döneminde dahi hiçbir ülkenin boyunduruğu ve esareti altında yaşamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

 21’inci yüzyılın ilk çeyreğinde yakın coğrafyamızdaki gelişmeler de dikkate alındığında, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda cephede, ardından çağdaşlaşma yolunda ulusumuzun vermiş olduğu mücadeleler, hiç akıllardan çıkarılmaması gereken tarihi derslerle doludur.

 Bu bilinç ve sorumlulukla, Atatürk’ün bizlere gösterdiği muasır medeniyet hedefinden ayrılmadan, sorunlar karşısında aklın ve bilimin öncülüğünü benimseyerek; cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur.

 Bu sorumlulukla; birlik ve beraberlik içinde Kars’ımıza ve ülkemize değer katacak, refah seviyesini yükseltecek projeleri üretmeye, gece gündüz Kars’ımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan yapan ve milletin zaferini tüm dünyaya ilan eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

 (BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.