GÜNCEL Haber Girişi : 22 Haziran 2022 10:16

Başkan Hagi, Digor tarımına ve çiftçilere verilen destekten dolayı teşekkür etti

Başkan Hagi, Digor tarımına ve çiftçilere verilen destekten dolayı teşekkür etti
Başkan Hagi, Digor tarımına ve çiftçilere verilen destekten dolayı teşekkür etti ​​​​​​​KAFKAS HABER AJANSI

Başkan Hagi, Digor tarımına ve çiftçilere verilen destekten dolayı teşekkür etti

KAFKAS HABER AJANSI

DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANI İSMET HAGİ VE BÖLGE ÇİFTÇİLERİ, KOMİSYON BAŞKANI YUNUS KILIÇ VE SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ AHMET ASLAN’A, VALİ TÜRKER ÖKSÜZ’E VE TARIM MÜDÜRÜ İBRAHİM ALTINTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ.

Başkan Hagi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın komisyon başkanımız bölgemize önemli desteklerde bulundu. Geçtiğimiz üretim yılı döneminde bölgemiz kuraklıktan çok ciddi bir şekilde etkilenmiş olup üreticilerimiz büyük kayıplar yaşadı. Buna bağlı olarak kuraklıktan etkilenen üreticilerimize destek sağlanması Sayın Komisyon Başkanımız sayesindedir. Yine ilkbahar aylarında çiftçilerimiz tohum tedarik etme konusunda sıkıntılar yaşanmış, Çiftçilerimiz tarlasına ekecek tohum bulamamıştır. Bu sorun çiftçilerimizin elini kolunu bağlamıştı. Komisyon başkanımızla görüşerek bu sorunu kendisine ilettik. Kendileri de çok alakalı ve duyarlı bir şekilde konuya el attı ve gerekli yerlerle istişare edip bölgemizdeki üreticilere uygun koşullarda tohum temin edilmesini sağladı. Bu bağlamda Sayın Komisyon Başkanımız Yunus KILIÇ, sayın milletvekilimiz Ahmet Aslan’a  ve Sayın Kars Vali’si Türker ÖKSÜZ’e, ayrıca emeği geçenlere üreticilerimizin sorunlarına çözüm ürettikleri için bütün üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Oda başkanı İsmet Hagi ayrıca, “İl Tarım ve Orman müdürümüz Sn. İbrahim ALTINTAŞ ile birlikte bölge çiftçilerimizi ziyaret ederek sonuç memnuniyetlerini değerlendirdi ve teşekkürlerini kabul etti. Daha sonra canlı yayın bağlantısı gerçekleştirilerek Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel müdürü sn. Dr. Mehmet Hasdemir; çiftçilerimizin emeğinin karşılığını alacağı bereketli bir üretim sezonu temennisinde bulundu. Bölgemizdeki tarım ve çiftçilerimizin durumunu yakından takip eden sayın Kars Calimiz Türker Öksüz’e, bitkisel üretim genel müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.