KARS Haber Girişi : 30 Nisan 2022 03:09

Başkan Harun Hayali’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Harun Hayali’nin Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Harun Hayali’nin Ramazan Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Harun Hayali’nin Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, herkesin Ramazan Bayramını kutladığını belirterek, “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Başkan Hayali, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Mesajında; bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna işaret eden başkan Hayali, şunları kaydetti:

“Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. O kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.