KARS Haber Girişi : 30 Nisan 2022 02:42

Başkan Nevzat Yıldız’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Nevzat Yıldız’ın Ramazan Bayramı Mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Nevzat Yıldız’ın Ramazan Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kağızman İlçesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldız’ın mesajı şöyle:

 “Sevgili Kağızmanlı, hemşehrilerim; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı şerifin ardından, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın tatlı heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı, samimi dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. Bayram sevinçtir, mutluluktur. Hayatı sekinet ve huzura dönüştüren, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren özel ve güzel günlerdir. Bu müstesna günlerin, sevinç ve mutluluklarımızı paylaşarak artırmamıza, milli ve manevi birliğimizin en üst seviyede yaşanmasına, dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını diliyorum.

Ramazan Bayramıyla, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da büyütüp pekiştireceğiz.

Bu duygularla, başta Karslı, Kağızmanlı hemşerilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın kalplerimizi coşturması, umutlarımızı yeşertmesi niyazımla, Bayramınız mübarek olsun.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.