KARS Haber Girişi : 20 Temmuz 2021 00:01

Başkan Sülhettin Günday’ın Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Sülhettin Günday’ın Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Sülhettin Günday’ın Kurban Bayramı Mesajı KARS KAĞIZMAN ZİRAAT ODASI BAŞKANI SÜLHETTİN GÜNDAY, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Başkan Sülhettin Günday’ın Kurban Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS KAĞIZMAN ZİRAAT ODASI BAŞKANI SÜLHETTİN GÜNDAY, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Başkan Günday Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Alibeyoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İslam dünyası olarak, milli ve manevi duyguların doruğa çıktığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst düzeyde yaşandığı çok özel günlerdir.

Ne yazık ki, bu Kurban Bayramı’nı pandemi ortamında kutluyoruz. Umut ediyorum ki kısa zaman içerisinde pandemiyi yeneceğiz. Vatandaşlarımızdan önümüzdeki güzel günler için bu bayramda da temizlik, maske ve mesafe kurallarına azami ölçüde uymalarını rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşerilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimize kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.