GÜNCEL Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 23:00

Bayrambey ve Kaya ailelerinin mutlu günü

Bayrambey ve Kaya ailelerinin mutlu günü
Bayrambey ve Kaya ailelerinin mutlu günü KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Bayrambey ve Kaya ailelerinin mutlu günü

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, Damla Kaya ile The Kars Part Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Düğüne, AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Komisyon Başkanı  Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın,  Vali Yardımcısı M. Zahid Doğu, Belediye Başkanları, İlçe başkanları, kamu kurum müdürleri, eş, dost, akraba ve çok sayıda davetli katıldı.

Kars AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan 65. Dönem UDH Bakanımız Ahmet Arslan’a Tarım Komisyon Başkanımız Yunus Kılıç’a. İl Başkanımız Adem Çalkın’a, Vali Yardımcımız M. Zahid Doğu’ya, Belediye başkanlarımıza, İlçe başkanlarımıza, Kurum Müdürlerimize ve tüm eş, dost ve akrabalarımıza şükranlarımı sunarım.” açıklamasını yaptı.

Arslan” KAYA ve BAYRAMBEY ailelerinin evlatları; DAMLA ile Kars İl Gençlik Kolları Başkanımız FATİH kardeşimizin nikah törenlerine şahitlik ettik. Rabbim’den, gençleri bir yastıkta ihtiyar, ömür boyu bahtiyar eylemesini diliyor, her iki aileyi de tebrik ediyorum.” dedi.

Bizlerde Kafkas Haber Ajansı (KHA) ailesi olarak çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.