KARS Haber Girişi : 02 Kasım 2021 00:15

Benliahmetli gençlerden sazlı sözlü program

Benliahmetli gençlerden sazlı sözlü program
Benliahmetli gençlerden sazlı sözlü program KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Benliahmetli gençlerden sazlı sözlü program

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan  Benliahmet Köyü Derneğinin gençlik kolları hafta sonu güzel bir program organize ederek tüm Benliahmetli gençler ile dernek lokalinde bir araya gelip sazlı sözlü etkinlik yaptılar.

Eski gençlik kolu başkanı Berkay Tanrıverdi’nin askerlik sebebi ile görevi devralan ve yönetimini güçlendiren İbrahim Daşdemir görevine çok hızlı başladı. Yönetimi ile birlikte çeşitli ziyaretlerin yanı sıra tüm gençlerin dikkatini çekecek projeler ile gençlerin şimdiden ilgisini çekmeye başladılar.

Başkan Daşdemir "Derneğimiz çok aktif bir dernektir. Çetin başkanımız ve yönetimi Gençlere çok önem veriyor bizlere verdiği destek adeta bizlere güç veriyor. Gençlerimizde sag olsun 1 mesaj ve sosyal medya daveti ile 150 tane gencimiz Derneğimize geldi.

Katılım sağlayan gençlerimize çok teşekkür ederim yönetim kurulundaki Arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Derneğimizin kurulmasında emek eden başkanlara ve yönetimlerine ve dernek başkanımız Çetin Aydemir ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Programa Dernek başkanı Çetin Aydemir Eski dernek başkanı Mülazim dursun Gençlik kolları sorumlusu Murat Öelioğlu yönetim kurulunun yanı sıra çok sayıda Benliahmetli gençler katıldı.

Gecede Emre Dursun ve Muhammet Dursun birbirinden güzel türküler ile gençlere unutulmaz bir program yaşatmış oldular.

(VA-BA-S) KOCAELİ / GEBZE  (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / VEDAT AYDEMİR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.